Regata social 27 de Juny 2021

L’última regata del rànquing primavera ha estat molt disputada.
Després de 8 regates en Llorenç i en Rafel estan al capdavant de la classificació empatats a punts i qui guanyi aquesta regata serà el guanyador del rànquing Primavera.
El Marcel munta el triangle a 180º, però al començar la regata el vent, d’uns 8-9 nusos ha rolat una mica fins a 190º.
A la sortida el Llorenç i el Rafel ja intenten marcar-se des de la sortida. Amb la rolada el bordo d’estribord acosta més a boia i tothom segueix per virar el més amunt possible. El Llorenç està més avançat però una mica a sotavent del Rafel. En Rafel vira primer, però ha de deixar passar al Roger. Passada ajustada per la popa per no perdre el rumb. El Llorenç vira més tard, i queda més a sotavent però el rumb el porta directe a boia. En l’encreuament passa primer el Llorenç, seguit del Rafel, Cirera, Roger, Xavi Vila i la resta. En el primer llarg el Llorenç agafa una cert avantatge que amplia al segon llarg, però a la segona cenyida el Rafel apura més i en l’encreuament ja queda molt a prop. El Llorenç a virat una mica curt i el Rafel allarga unes dues eslores més. La cosa li surt bé, perquè a la cenyida el Llorenç es queda una mica curt i ha de virar a la mateixa boia, cosa que aprofita el rafel per posar-se davant.
A la popa el Llorenç es torna a apropar, està clar que en portants va molt millor, i arriben a la boia bastant junts, però en Rafel pot sortir primer per iniciar l’última cenyida. En Llorenç que ha quedat a l’estela del Rafel vira i en Rafel fa el mateix per mantenir la marca. El Cirera que segueix darrere aprofita per seguir al bordo de terra. Ja en línia de boia el Llorenç vira i el Rafel repeteix. A la linia entra en Rafel seguit del Llorenç i el Cirera que s’ha apropat molt, ja que el bordo de terra li ha anat millor i hagués pogut donar la sorpresa.
Hora sortida 13:00 // hora arribada 1r 13:52

1. Rafel Farrés, 2. Llorenç Mateu, 3. Jorge Cirera, 4. Roger Soler, 5. Xavi Vila, 6. Josep Mª Masriera, 7. Arnaud de Witte, 8. Fredy Blacells, 9. Kris Cañas, 10. Bernat Coll, 11. Damià Bosch, 12. Joan Sunyer, 13. Arnau Pou, 14. Jaume infiesta, Josep Bosch DNF