11a Travessa Cala Canyelles 2023

Després de 6 anys, el Club Mar i Vent ha recuperat la tradicional travessa de Cala Canyelles. 6 patinaries del club, Albert Gurri, David Sainz, Laia Carbonell, Nuria Casas, Quim Nadal y Remy Rondeau, Tom Tondeau i Jan Nadal, han fet el primer tram de la travessa, que han pogut completar amb 3 hores i 20 minuts, amb un bon vent de garbí que s’ha mantingut estable, i creixent fins i tot a l’últim tram de la travessa.
El Club Mar i Vent ha tingut una gran acollida del Club Nàutic Cala Canyelles, i els seus representants amb els quals han celebrat el tradicional sopar. La Laia ha trencat els obencs i ha hagut de deixar el patí a Pineda, i tornarà demà a Canet amb el patí del David.

El dia de tornada s’ha llevat amb un vent fluixet entre nord i gregal, que de mica en mica s’ha acabat. En aquest moment el Simbad ha remolcat els patins fins a l’altura de Malgrat, on han pogut reprendre la navegació a vela amb el vent de migjorn, que de mica en mica ha rolat a garbí amb el qual han pogut arribar a Canet al voltant de les 14:00.
El club ha recuperat la tradicional travessa, amb la intenció de mantenir-la els pròxims anys.