Rànquing Hivern 2024

Avui liada maca , a terra en Vivo , Arnaud , Vila , Rafel i jo , no ho veiem clar però l ‘ un per l altre hem montat .Surt en Vila , en Rafel , i poc després jo , a l aigua ja he vist que el dia era difícil , veig que en Rafel enfila cap a la platja, em quedo aproat esperant que surtin tots i veig que en Rafel ha tornat, els altres baixen veles i en Vila que corria per allà marxa cap el club , els cabrons m han deixat sol !!😅 Doncs tocava virar i tornar, però les condicions han empitjorat i saben que no hi havia Zodíac he prioritzat no bolcar perquè llavors si que tenia un problema, he intentat unes quantes virades sense èxit, però anava massa obert i sense velocitat i no entraven , desde l emisora en Vivo anava donant instruccions, no m ha quedat més remei que arriscar , caçar , cenyir i som-hi, a la 4a a entrat i cap el club assegurant de no bolcar , llavors he vist que en Vila i l Arnaud venien en un pati al rescat , gràcies companys!! Sortida neta i final Feliç unes lliçons a Terra d en Vila per la propera ( si surto )i cap a casa amb una nova experiència 🥵

Crónica 11/02/2024 Baixant de Barcelona pintave bé i arrivant al club, no gaire. Jaume Infiesta ens regala la demo habitual per ajudar a decidir, però voliem sortir. Wagid fa de mariner de bones ganes, treu la zodiac i ens coloca boia de surtida, així com la segona. Farem cenyida i popa, 2 o 3 tandes segons ens permeti l’hora. Em posiciono a prop de boia per sortir a estribord i com que no hi ha corrent, aguanto i tanco forat. Rafel Farrés ha de caure, agafa velocitat. Quan en Joan Xapelli i en Wagid, des de platge, piten sortida, passa primer i s’allunya. Bernat Coll de seguida em demana sotavent, intento aproar i una llarga onade redona del mar de fons, em fa un favor. Passo justet per devant. A mitga cenyida Bernat decideix pujar. Al final del bordo Rafel també vira, i un altre surfejade fa qu’em tingui que donar preferència. Allargo una mica més i viro directe cap a boia, que passo primer, seguit d’en Rafel, Jaume Vivó i Bernat. A la popa toca marcar al Rafel, cada vegade més a prop. Ell vira més curt i comença la segona, cenyint amb millor angle. Malament. Decideixo virar però no funciona a la primera. Més malament…al presi aquestes coses no li passarán. Donc si li passa, fins a 3 vegades! Torno a tenir esperances. Bernat ha vist el percal, intueix alguna rotura, però vira curt per si de cas. Jaume Vivó també passa pels 2 intents i com a guinda toca boia de popa, fa els 360 i perd 2-3 posicions. Bernat ha recuperat pel mitg i passa segon, amb Rafel -que l’ha tingut que deixar pas a boia-, tercer. Segona popa, que será l’ùltima, sense canvis. La Nuria Casas entra amb un molt bon quart. (Ja ens dirá com ho ha fet.) A les dutxes, alguns aprenem d’en Rafel que les onades s’acceleren a mida que hi hagi menys profunditat, es a dir, profitós pel bordo de platge amb la ventolina d’ahui. Em sembla llògic, però no ho havia pensat abans. Gràcies per compartir, senyor. Día de vent post-plujes, variant dels 3 a 7 nusos segons la zona.

Després de molts diumenges sense poder fer regata, per diferents incidències, avui hem pogut fer la primera regata del 2024.
Sense el Wajid, el muntatge de la regata s’ha allargat una mica, i hem sortit una mica tard.
A la sortida el Llorenç ho veu clar i fa una molt bona sortida a babord, i tira amunt. La resta sortim per estribord, i a mitja sortida ens trobem amb el Francesc, que es creua amurat a babord, i obliga a maniobrar per evitar abordatges amb mi primer i després amb el Pep. Seguim pel bordo de terra, pensant que el Llorenç ja deu ser a l’altre boia, perquè ha agafat un bon avantatge. Jo viro l’últim, just amb línia de boia, però està molt lluny. De mica en mica, cenyint més cada cop que el vent oscil·la de 90 a 70º. Al apropar-me a boia, ja veig que passaré primer. La resta estan encallats a dalt, en una zona on hi ha menys vent. Iniciem el primer llarg i el vent ja ha baixat molt, i al segon encara més. El Joel decideix acabar la regata, perquè el vent ja no dona per mes.