Regata social 25 d’Abril 2021

El dia ha començat amb pluja i semblava que no podríem fer regata, però el radar del Quim indicava una pluja passatgera i hem decidit muntar.
Vent de llevant a 90º, d’uns 6-7 nusos. A la sortida l’Arnau es situa fora de línia. No s’ha fixat que el Dany acabava de moure la línia just abans de donar els 5 min. La flota es divideix. Llorenç, Rafel, Arnoud… per terra i Jordi, Xavi… viren i agafen el bordo de dalt. A l’encreuament arribem els de terra amb un petit avantatge, però molt justos i hem de deixar estribord. Llorenç i Jordi passen molt junt la primera boia, seguit de Rafel i Xavi Vila. Al tancar el triangle Llorenç van en primer lloc seguit del Jordi, Rafel i Xavi Vila. Al final de la segona cenyida el Llorenç té un cert avantatge, però Jordi i Rafel van molt junts. En Jordi passa la boia molt just, quasi a tocar i s’ha de posar a l’aigua per evitar el contacte amb la boia. Tot i això maniobra molt bé, i no hi ha canvi de posicions.
La tercera cenyida s’inicia sense canvis. Llorenç dóna una mica de camí, seguit del Jordi. En Rafel opta per cenyir a rabiar, intentant aprofitar que el vent està rolant cap a l’esquerra i el rumb apropa a boia. Amb la rolada, la virada del Llorenç i Jordi queda curta i en l’encreuament el rafel pot passar per davant. Es veu clar que no van directe a línia i els caldrà tornar a virar. En veure que el comitè queda més a prop que la boia, en rafel allarga el bordo per virar a prop de comitè i acaba primer, seguit de Llorenç i Jordi.