Rànquing Tardor 2021

Resultats regata 14 de Novembre 2021

1-David Sainz
2-Llorenç Mateu
3-Pep Bosch
4-Xavi Vila
5-Arnau Pou
6-Arnaud De Witte
DNF- Jaume Infiesta
DNF-Tom Rondeau

Crònica David Sainz:

La cronica es molt facil, estar super atent a les bufadetes i resar per que les rolades t’afaboreixin.
Al final ha pujat una mica el vent i hem disfrutat.
Per cert amb el llorenç hem dit que el primer que arribi a la sorra i ell ha arribat primer.

Crònica Llorenç Mateu:

Hem sortit amb un Llevant fluix i just sortir ha mort del tot.. comitè ha preguntat si anulava i li hem dit que esparvem aviam que passava i ha rolat a garbí, en Bosch jo i em David que havíem tirat cap a terra hem anat molt a poc a poc directe a boia i en vila que estava a dalt tenia una llarg empoat que no es movia gaire, llavors han dit de fer el triangle i acabar a abaix, mentre comitè escurçava el segon llarga que era una cenyida el tres de davant hem decidit seguir Pk es navegava b, al arribar a baix em decidit pujar pero era una cenyida oberta i directa i en David a dit d acabar a la platja, ell a creuat primer la línia de mar i l’he passat de cami a terra. En David just guanyador… se que es una tocada de nassos per comitè però el vent ha entrat tard i ens han tallat just quan començàvem a navegar

Crònica Regata 7/11/21: Rafel Farrés

Fa un bon dia, i sembla que vol entrar el Garbí. L’onada és molt grossa i amb molta ressaca. De tota manera decidim muntar.
Treure la zodiac resulta complicat i amb un cop d’onada estan a punt de bolcar, però al final aconsegueixen controlar la situació i sortir a muntar.
Els patins sortim bé. I un cop a mar amb un vent de 230° d’uns 8-10 nusos es navega bé amb una onada llarga.
Sembla que la línia dóna per sortir a babord, però no està clar. Decideixo córrer la línia, però amb la rolada costa de passar i hem de virar quasi tots a mitja línia.
El Xavi surt molt bé després de virar, i jo viro després. Un pèl a prop del Pep, tot s’ha de dir, que també vira.
El Xavi ha agafat un bon avantatge, seguit del Pep, jo i l’Arnoud mes a sobrevent.
Xavi vira curt, potser massa. Jo demano obstacle a l’Arnoud, ja que estem arribant a la línia de boies, i viro. Sembla clar que no passo, però de mica en mica el vent s’envà a la dreta i puc passar primer. El Xavi ha de repicar i ha perdut l’avantatge. Em segueix el Pep al llarg que m’agafa l’interior i he de posar peus a l’aigua per deixar-lo passar. Així i tot agafo jo l’interior de la següent boia i puc passar primer.
A la segona cenyida segueixo el bordo de terra, perquè amb l’onada es fa una bona proa, tot i que l’Arnoud ho intenta votant curt i no li va malament. A partir d’aquí ja no ho ha més canvis.
A platja l’Arnoud, que ha fet segon, ens obsequia amb un porró de cervesa, ja que avui fa 50 anys. Plena joventut. En relació a mi clar!!!

Crònica 31 octubre: Jordi Mateu.

Meteo amb vent del Sud de 9 a 14 nusos amb onades de fons del sud.
Sortim amurats a babord per una rolada d’últim minut.
La sortida decisiva amb Bernat i Rafel que en avancem ja que sortim més afavorits.
Per fora hi havia més vent, marco al Rafel tota la regata i mantinc la distància fins al final. Bernat també apretant i passo la paraula a l’Arnaud que entra 4art.

Crónica 2a part: Arnoud de Witte

Joan Xapelli, Lluis Fabá (que agafaba velocitat cap a Ibiza) i jo, no aconseguim passar línea de sortida i hem de repicar. Mateixes posicions fins al segon llarg on passo al Fredy, i després al Arnau només per haver virat més curt a boia. Bernat em deixa passar a l’empopada, però al pas de boia, puja amunt de seguida sense que jo el marqui, acaba recuperant i entra 3r, jo 4rt seguit d’Arnau, Fredy, Joan i Lluis.

Crònica Jordi Mateu – 24 d’Octubre

Vent de l’Est de 6 a 8 nusos,
Regata curta i rápida. Ben muntada !
Seguim al Pau per terra amb Bernat i Quim
Rafel i Joan X van per fora.
Passa Pau primer seguint- lo jo i en Joan Xapellí.
Rafel ens segueix i Lluis
Al llarg atrapo al Pau. Intento agafar distància i córrer però em costa.
Després, dues cenyides molt semblants per fora.

√M’ha funcionat portar la vela plana.
√ Flexor molt tancat.

A la última cenyida Pau tria el bordo de terra i s’ha apropat.
Remi ha anat agafant posicions i entra 4 darrera de Rafel.

Crònica Remy Rondeau – 24 d’Octubre

Després de la sortida bordo de terra però a dintre hi ha mes vent i decideixo anar amunt . Per desgràcia hi ha in pesquer que està tirant el Trasmall en moviment de comisio amb mi però com que està pescant i es vaixell amb maniobra restringida li haig de deixar pas : per popa seva no puc ( xarxa ) i m’obligo a canviar de bord paral·lel a terra ( es aquí on perdo posicions : tinc molt a prop en Lluís, en Quim, Arnaud . Aviso al Rafel que ens creuem i li dic que el Barco està pescant i vigili . El pescador li diu que passi per la proa (agggghhhhhhh!!!!, ell si i jo no !!!) . Començo a atrapar a la gent , sobretot en el llarg( boia 1/2 i 2/3 ), començo a córrer i avançar ( atrapo Xapelli i en Lluís ( deu no do en Lluís!!!! Oju ). Vaig avançant i arribo 4, amb el punt de mira al Rafel . Llàstima que ha estat curta que si no ???????. Bon Barco i rapid el del Llorenç . Apa bona nit .

Classificació regata 17 d’octubre

1r – 3193 Jordi
2n – 3164 Llorenç
3r – 51 Rafel
4t – 20 Vila
5è – 3198 Lilu
6è – 2950 Josep Bosch
7è – 2338 Damià Bosch
8è – 2747 Arnaud
9è – 2685 Arnau pou
10è – 25 Fredy Balcells
11è – 2611 Remy
12è – 720 Lluis Favà
13è – 17 Tony Franco
17è – 2620 Jaume Infiesta

JUNIOR – Tom Rondeau

Crònica de Jordi Mateu.
Us dec el porró🍼!!
Vent de l’est d’ uns11nusos baixant a 8 al final de la regata. Poca onada, regata curta, amb poques rolades.
Sortida molt agrupats.
Viro quan puc i vaig per fora, en segueixen Llorenç i Rafael i Vila.
No he de repicar a cap boia i això m’ajuda a agafar distancia las seguidors ben trimat vaig rápid i puc fer angle. Llorenç corre molt però ha d’anar més obert i Rafael tot el contrari del Llorenç. Entren Llorenç i seguit de’n Rafel. El “pelotón” molt agrupats.

Classificació regata 10 d’octubre

1r – 51 Rafel Farrés
2n – 3193 Jordi Mateu
3r – 2685 Arnau Pou
4t – 3164 LLorenç Mateu
5è – 720 Lluis Fabà
6è – 2747 Arnoud de Witte
7è – 17 Toni Franco
8è – 2620 Jaume Infiesta

RET 1975 Pau Gratacós

Crònica de Rafel Farrés:

Amb un vent molt canviant, en Pol i el Ricard munten el triangle a 90º. A la sortida el vent rola a uns 70º i fa que la sortida doni completament a babord. A instàncies d’en Llorenç, en Pol i el Ricard canviar la línia per posar-la perpendicular al nou vent. D’aquesta manera el comitè queda més afavorit i tothom busca aquesta sortida.
La flota es divideix en dos, uns per terra i els altres per dalt i amb les rolades no queda clar qui sortira guanyant.
Al final el Pau passa primer la primera boia, posició que ja no deixa fins que abandoni la regata al final de la popa.
Molta aglomeració a la boia 2, on Llorenç i Arnoud aconsegueixen recuperar posicions, ja que venien d’una mica enrere, tot i que el Jordi, Arnau i Lluís mantenen la posició.
A l’iniciar la segona cenyida la flota es torna a dividir, uns per baix i els altres per dalt, on sembla que hi ha més vent. Passar la boia es difícil, i obliga a fer diferents repicades, perquè sempre sembla que passes i al final canvia el vent i no arribes.
Iniciem la popa Pau en primer lloc, seguit de Llorenç, Rafel i Jordi, que recupera molt bé per avançar en Rafel de nou. Al arrivar a la boia 3 per iniciar l’última cenyida, ja són quasi les 14:00 i en Pau, que va primer sobrat, decideix anar cap a terra per no fer tard al dinar. La resta seguim. Llorenç i Jordi passen primers i quan en Rafel arriba a la boia la rolada li permet fer una proa molt millor i agafa una cert avantatge. Virant més tard amb la rolada pot situar-se davant i acabar la regata primer seguit del Jordi i la resta.