Regata Social 21 de Març 2021

La regata vista per diferents participants:

Rafel: Interessant regata aquest diumenge amb 17 participants. El triangle està muntat amb el vent a 230°, tot i que quan entra la ratjada s’en va a 240°. Excepte el Vila que vira curt els altres allarguem per dalt. En Remy apura un pel mes i s’apropa molt a Rafel al primer pas de boia. Al Llarg en Rafel aconsegueix una petit avantatge, que el Remy retalla a la segona cenyida on arriben molt junts els dos. A la popa el Rafel aconsegueix mantenir la posició per arribar amb dret a interior a la boia i iniciar la tercera cenyida amb avantatge que pot mantenir fins al final de la regata.

Remy: A l’empopada i arribant a boia avanço al Rafel per l’exterior i aconsegueixo més velocitat. Després, anant per a baix m’atrapa cenyint més que jo. Al darrere el Xavi que decideix tirar amunt (bordo de dintre )(a l’anterior cenyida havia acostat posicions amb aquest bordo) però no aconsegueix retallar distància al Rafel i a mi. Gran regata!!!

Bernat: Bona sortida per la barca amb l’Arnaud just a babor i una mica més enllà en Rafel. He pogut amb l’Arnoud, però el Rafel cenyeix una mica més i sense perdre velocitat! Al final el passo per popa per córrer més!
En Bala a votar curt i passa per popa, allargo i Vito directe a boia. El Rafel em passa per davant i jo creuo devant del Remi, viro i passo tercer la boia. El Vila apareix de seguida corrent més per estribor però passo la boia. Al segon llargo em passa i ja ve tota la flota! Viro cap amunt a boia mateix, i crec que per dalt retallo distancia al cap de cursa, empopada i boia, el Vila a tirar amunt per provar, jo espero una mica però veig l’Arnau i un altre barco són molt aprop. Decideixo assegurar i marcar al 5è. Vira amunt, i jo també. Per la proa passa el Vila cridant al Dani per què no mogui la barca! Vira l’Arnaud i jo també, i arribem en ordre.

Hora sortida: 13:051r – Rafel Farrés 13:46, 2n – Remi Rondeau, 3r – Xavi Vila , 4t – Bernat Coll, 5è – Arnaud de Witte, 6è – Pep Bosch, 7è – Jaume Vivó, 8è – Quim Nadal, 9è – Damià Bosch, 10è – Joan Sunyer, 11è – Lluis Fabà, 12è – Arnau Pou, 13è – Dani Wirth, DNF – Laia Carbonell, DNF – Jaume Infiesta

Júnior. DNF – Tom Rondeau, DNF – Jan Nadal