CC – Preguntes Freqüents

 1. Podrem deixar coses al club? El club Mar i Vent és un club petit, per tant, recomanem que tothom s’endugui el material un cop acabada la regata, ja que al club no hi ha espai suficient perquè tothom pugui deixar les seves coses durant el campionat.
 2. Podrem deixar els neoprens al club en acabar la regata? Com hem dit el club té un espai limitat. L’assecador està completament ocupat amb els neoprens dels socis. De tota manera als vestidors hi haurà lloc lliure per a: 20 neoprens al de nois, i 10 al de noies. Addicionalment, posarem unes línies als passadissos per deixar-los. Caldrà que qui els vulgui fer servir porti un penjador.
 3. Hi haurà servei de bar al mateix club? El cub no disposa de bar restaurant permanent. Però durant els dies del campionat s’habilitarà un servei de Bar provisional per atendre als participants. Es podran servir begudes i entrepans, però no coses cuinades. Com a menjar cuinat, hi haurà només el que es prepararà després de la regata: Pels que l’hàgiu demanat els dies 4 i 5, i el dia 6 dia per a tots els participants.
 4. Es pot demanar el dinar de la regata pels acompanyants? El dinar dels dies 4 i 5 no està previst per acompanyants. Tingueu en compte que es servirà després de la regata, i es cuinarà en el moment que arribeu. Per tant, es un dinar que acostuma a ser tard, ja que hi ha dues regates cada dia.
 5. Hi ha bars on menjar a la zona? Al cantó del club hi ha dos bars on serveixen menjar a la mateixa platja. L’Ostres i el Kai Beach. Tots dos saben que hi ha el campionat, però no tenim cap oferta especial pels participants. A part, teniu una oferta molt variada al mateix Canet.
 6. Disposeu d’habitacions d’Hotel? La major part dels hotels de Canet i Arenys ja estan plens, a causa del Gran Premi de MotoGP. Però ho podeu intentar perquè sempre hi ha cancel·lacions. Possiblement, podreu trobar hotel a Calella, on l’oferta és molt més gran. També podeu mirar amb AirBnB, perquè hi ha bastant oferta a Canet. Per qualsevol dubte sobre el tema us podeu posar en contacte amb en Jaume Infiesta que és soci del nostre club, i té l’Hotel Mitus de Canet de Mar, i us ajudarà a trobar allotjament. El podeu contactar per Whataspp a 606 879 823‬
 7. A quines hores estarà obert el club? L’horari d’obertura del club a partir de l’1 de juny, és de dimecres a diumenge de 11h00 a 15:00. Amb ocasió del campionat el club estarà obert el divendres dia 3 fins a les 18:00. I els dies del campionat des de les 10:00 fins que s’acabin les proves.
 8. Quan puc portar el pati al club? Podeu portar els patins per mar o per terra dins dels horaris indicats. Si el porteu fora d’horari, el club estarà tancat i haureu de moure vosaltres mateixos el pati fins a la zona de varada i lligar-lo per la popa a les línies que hi hauran preparades a platja. Dins dels horaris podreu comptar amb ajuda i els elements de transport.
 9. On es podrà deixar el cotxe? Abans de la zona on es deixen els remolcs, i com està assenyalat als mapes que hi ha a la secció d’accessos, podeu deixar el cotxe i és gratuït. Aquesta zona està a uns 700 m del club fins on podreu retornar a peu.
 10. Es pot aparcar davant del club? La policia de canet té prohibit aparcar al Passeig Marítim. Aquesta zona estarà oberta només per càrrega i descàrrega. Per tant, podreu entrar amb els remolcs, deixar els patins i sortir, deixant el remolc a la zona assignada.
 11. Hi ha algun aparcament més a prop del club? L’Ajuntament ens ha reservat l’aparcament que hi ha just davant del club a l’altra banda de la via. Es pot accedir amb cotxe des de la carretera i al club pel pas subterrani. Lamentablement en aquest aparcament només hi ha espai per uns 40 cotxes. Aquestes places es poden contractar a un preu de 10 € per als tres dies amb el mateix formulari d’inscripció. Aquest distintiu és gratuït per les motos. A l’entrada un vigilant us demanarà el distintiu tant als cotxes com a les motos.
 12. Les motos podran entrar al aparcament? Les motos que vulguin entrar al aparcament podran fer-ho gratuïtament, però els hi caldrà un distintiu de l’organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *