XI TROFEU MAR I VENT

Els dies 7 i 8 d’agost s’ha celebrat a Canet de Mar l’onzè Trofeu Mar i Vent de categoria 2, obert a les classes Patí i Patí Junior.

Hi han participat 25 navegants de diferents clubs com el Club Mar i Vent de Canet de Mar (MiV), el Club Nàutic Sant Pol de Mar (CNSPM), el Club Nàutic Tamariu (CNT) i el Club Nàutic Barcelona (CNB).
El primer dia de regata a es va iniciar amb un vent de migjorn, que va rolar sobtadament al final de la segona cenyida i no va donar temps a canviar el recorregut. L’últim tram va ser complicat pel encreuament de patins entre les boies 1 i 3 quan tots dos navegaven amb un través amb direccions oposades.
El segon dia la regata es va fer amb un vent de llevant sostingut sense incidències destacables.

Els 3 primers classificats de la categoria de primera han estat: Pau Gratacós (MiV), Xavier Carrasco (CNSPM) i Oriol Carrasco (CNSPM)

Els 3 primers classificats de la categoria de segona han estat: Remy Rondeau (MiV), Josep Maria Masriera (MiV) i Quim Nadal (MiV).

Han participat en el lliurament de trofeus el Sr. Josep Tenas, regidor de l’Ajuntament de Canet de Mar, responsable de les àrees de Brigada d’Obres i Serveis, Platges i Esports; la Sra. Anna Pujol, presidenta de l’Associació Internacional de Patí de Vela (ADIPAV) i el Sr. Rafel Farrés, president del Club Mar i Vent.


No hi ha arxius per mostrar.