Regata 9 de Maig 2021

Crònica de Bernat Coll:

Vaig sortir quasi per la boia, amb l’Arnau a babor i el Rafel per sobre. De seguida ens passa el bala que fa rumb més obert i fa el bordo per anar amunt. No el segueixo per la manera de creuar la flota que segueixi per baix. Esgotant el rumb per abaix, el Rafel gira primer, jo aguanto una mica i l’Arnau, que va una mica més avançat i a sota, espera a que jo giri.pujem cap a boia ell es posa devant meu. A boia ha passat el Vila, hem de deixar pas al Rafel i venen Lilu, Llorenç, Roger, Fredi, …Buscant el forat de repent veig que l’Arnau ha frenat, freno tornem a arrencar, i Jo estic esperant a que em passi el Lilu per la proa (entre Arnau i jo) quan me’ls veig tots dos parats). M’he tirat a l’aigua, anava lent, he girat i sortit passant boia i veient que el Lilu marxava directe a Terra convençut que anava foradat. Porto devant els mateixos quatre que acaben primers. A la segona cenyida Giró abans per intentar passar al Roger, però he de repicar i es manté tot igual fins al final.
Llàstima d’embolic a la primera boia. Un dia fantàstic per navegar, tant que he fet una volta més!

Crònica d’Alfredo Balcells

La meva regata d’avui, el punt vermell es on he fet el 360. I com podeu veure no he fet la popa, m’he despistat i he anat a fer la boia del segon llarg un altre cop!. Massa temps sense navegar!

Crònica josep Mª Masriera

Llàstima !!! m’han virat a proa, portant estribord, devant la boia, perseguint en Xavi (imposible acostarse) i he quedat parat, mig enganxat i virat !!!.Sense ganes de continuar, directa a la platja. En dies de vent fort, apurar en les virades es un perill, tot va molt ràpid !!