Rànquing Tardor 2024

Regata 13/10/2024 Arribem al club amb 11-12 nusos de llevant, molt mes que la previsió, i una mica de trencant però sense perill. Un cop montada la regata, Rafel es posiciona a comité per facilitar els últims consells al Eric, jo em quedo una mica mes a dalt per assegurar sobrevent. Xiulade de sortida, enfilem i de seguida descobrim qu’en Xavi Vila, Llorenç Mateu i Pep Bosch han escollit surtir per babord i ens passen molt sobrats per proa. Roger Soler i alguns més viren per acompanyar/recuperar. Pel Rafel, jo i Arnau Pou a priori pinta bastos, però continuem. Arnau vira als tres cuarts, Rafel i jo allarguem per poder anar directes a boia, on ens trobem al Pep -primer- però toca la boia, i Xavi/Llorenç han de repicar. Amb aixó Rafel passa segon, Llorenç tercer i jo quart, seguit d’en Xavi. Pep fa el 360, passant segona boia cinqué, i ens tornem a trobar tots al final del llarg. Passo quart, peró en Xavi puja obrint’se molt, i Rafel/Llorenç comencen un “pique”, donant’me vía i vent lliures. Arribo a la empopada primer, el vent afluixa, aguanto la tercera cenyida i guanyo, seguit d’en Rafel, Llorenç, l’Arnau (qu’obviament ha recuperat) i en Xavi -amb bordo de pujada, única manera de creuar la línea-. Navegada molt maca, una mica curta i amb 2 zones de vent: a la meitat superior del triangle, era més gregal.

Avui la regata una mica condicionada pel vent i el partit del Barça a les 4:15, que a alguns els ha fet deixar una regata agònica amb un vent minvant.
Triangle muntat a 100º, amb un vent de 4 nusos que amb oscil·lacions ha anat baixant, fins arribar a la popa om ja s’ha acabat del tot. A la sortida semblava que el bordo de terra aniria millor, però una rolada a llevant ens ha situat davant als que havíem optat per la banda esquerra del triangle.